FATA MEA,

Îmi este greu sa scriu despre tine astăzi. În inima mea se regăsesc sentimente contradictorii; nostalgie, pentru ca perioada ta de bebelușeala s-a încheiat, și de fericire, pe de altă parte, că lucrurile încep să se așeze într-o calmitate firească.

Avem multe motive pentru care să sărbătorim, însă cel mai important, este acela de a fi astăzi lângă noi, sănătoasă, frumoasă și perseverentă. Ca să-ți spun drept, ești impresionant de haioasă. Gestica ta, te poate recomanda întotdeauna celor mai bune case de filme mute; zâmbetul tău, celui mai curtenitor zeu; ochisorii tai, celui mai emoționant sincron in jocul frățietății; buzele tale, celor mai eficace aparaturi de detectare.

Diferențele dintre voi doi îmi dau viață și in același timp, îmi storc puțina energie prin cele mai dulci lacrimi de fericire. Tot ele, îmi aduc aminte de mărinimia și dibăcia arătate acestor minunate creații și că cea mai mare frumusețe a mea stă in diversitatea voastră.

Tu ești unică. Cum și noi suntem unici in viata ta. Tu ai acel ceva ce nu vei găsi niciodată la mine, la tati sau la Amos și tocmai pentru această singularitate răzbitoare, te iubim.

Ca orice părinte, doresc ca sănătatea, credincioșia, precum si cunoștința ta, să sporească.

Iubirea să-ți fie platoșă, credința scut și speranța armă; dar cea mai mare dintre ele să-ți fie dragostea.

Visez ca experiența ta pe acest pământ să fie specială. Aici nu mă refer la o traiectorie tumultoasă, plină de obstacole și cu un triumf tardiv specific marilor oameni, ci mai degrabă la un triumf timpuriu al înțeleptelor decizii, care să proclame o revoluție in tiparul nescris al marilor oameni care au schimbat lumea.

Sper ca prin dibăcia ta să descoperi un pământ neexplorat, și astfel, să poți adăuga o haină în garderoba societății si a cerului.

Și draga mea, la sfârșit îți mai spun atât:

Poti să fii oricând în dezacord cu mediocritatea și oricând loială supremației.

Știu că în general fiecare părinte își vede puiul cel mai frumos și bun; dar eu pe bună dreptate să te văd astfel; mai ales astăzi, la împlinirea primului tău anișor de viață!

Cu dragoste,

Mama♥️

Publicat de

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s